Iso-Britannia – Tanska: putoamispeikkoa karkuun

MM-kisat
Iso-Britannia – Tanska
Tiistai 14.05 klo 17:15

Tiistain iltapäiväotteluista otetaan nosto Iso-Britannian ja Tanskan välisestä mittelöstä. Tiistain otteluohjelma ei koostu varsinaisista klassikoista ja tämäkin ottelu tuntuu suomalaisesta näkökulmasta hieman eksoottiselta. Veto- ja lätkäniilojen onneksi Unibet TV välittää tämänkin ottelun suorana lähetyksenä, joten emme missaa mitään kisoista!

Iso-Britannian kohtalona tulee tässä turnauksessa olemaan se, mitä etukäteenkin on uumoiltu: joukkue taistelee putoamista vastaan ja saa venyä parhaimmilleen, että välttää I-divisioonan kisat ensi keväänä. Joukkue koostuu suurelta osin Britannian Elite Leaguen pelaajista, joten tasoero isoihin jääkiekkomaihin on jokseenkin ymmärrettävä. Saksaa vastaan Iso-Britannia sinnitteli pitkään, vaikka jyrän alla olikin. Kanadaa vastaan ei joukkueella ollut minkäänlaista palaa.

Tanskan kisat eivät ole alkaneet aivan suunnitellusti. Ranskasta saatiin hallinnasta huolimatta vasta jatkoaikavoitto ja Saksa osoittautui viimeistelyssä tarkemmaksi tasaisessa ottelussa, jossa Saksalta vieläpä hylättiin maali kyseenalaisesti. Niinpä Iso-Britanniaa vastaan juuteilla on näytön paikka. Tähänastisista tehotilastoista Tanskalta voi nostaa Malmössä pelaavan Frederik Stormin, joka on kahdessa ottelussa kuitannut tehot 2+1.

Vetosuositus

Tämä ottelu on Tanskalle sellainen, jolla se pystyy karistamaan putoamispeikon pois harteiltaan. Tanska tulee olemaan pelissä kuskin paikalla ja nähtäväksi jää, miten hyvin rooli sopii sille. Iso-Britannian osaksi jää puolustuskannalla oleminen. Iso-Britannian maaliodottama on hyvin alhainen, eikä Tanskalta ole mitään murskajaisia odotettavissa. Vetosuositus on siis Ottelussa alle 5,5 maalia kertoimella 1,75.

Valitse riskitön veto 100€ asti tai 200% talletusbonus!

Lyö riskitön 100€ veto näin:

  1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja tee talletus.
  3. Valitse itsellesi mieleinen tarjous:

Lyö veto otteluun Iso-Britannia – Tanska ja kohteeseen veto Ottelussa alle 5,5 maalia. Jos ottelussa tehdään enintään viisi maalia, saat 175 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelussa tehdään vähintään kuusi maalia, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lunasta 200% talletusbonus näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Saat talletuksen kolminkertaisena takaisin 200€ asti.

Tallettamalla 100€ saat maksimibonusrahan 200€.  Pienemmällä vaikkapa 20€ talletuksella saat heti puolestaan 60€ pelirahaa.

Katso matsi suorana lähetyksenä ilmaiseksi!

Unibet TV näyttää laajasti huippu-urheilua. Pääset katsomaan esimerkiksi kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut, joten myös tämä ottelu on katsottavissasi ilmaiseksi. Pelitililläsi pitää olla rahaa tai veto lyötynä viimeisen 24h aikana, jotta näet pelit. Kun otat vihjeen talteen, pääset siis heti myös pelin ääreen!

Lisäksi näet myös esimerkiksi La Ligan, Ranskan Ligue 1:n, Bundesligan, Serie A:n ja FA Cupin matseja. Lisäksi esimerkiksi tennis ja NBA ovat saatavillasi, kun käytät Unibet TV:tä.

Katso illan peli ja huippu-urheilua ilmaiseksi tästä!