Patrik Laine suurin murheenkryyni St. Louis Bluesin leirissä – suomalainen tehnyt tällä kaudella erikoista historiaa

© Kuva: Getty Images

Kuten kaikki varmasti muistavat, latoi Patrik Laine Winnipeg Jetsille peräti viisi maalia viime syksynä St. Louis Bluesia vastaan pelatussa ottelussa.

Ja hyvin on Laineen maila totellut myös pudotuspeleissä Bluesin tahdissa.

Kun suomalaistykki on painanut jokaisessa kolmessa pudotuspelikohtaamisessa yhden osuman, on Laine tehnyt St. Louisia vastaan tällä kaudella jo kaikkiaan peräti yhdeksän maalia. Tämän perusteella on helppoa todeta, että suomalainen on taatusti jonkinlainen pelote vihollisen leirissä.

Nuo kauden yhdeksän maalia Bluesin reppuun ovat omalla tavallaan historiallisen kovaa valuuttaa. Suomalainen on vasta ensimmäinen pelaaja sitten kauden 2000-01, joka on pystynyt tekemään yhdeksän häkkiä kyseistä joukkuetta vastaan sesongin kaikki pelit huomioiden.

Edellisen kerran joukkuetta kurmotti Joe Sakic samanlaisella tavalla parisenkymmentä vuotta sitten.

LUE MYÖS: ”Olet läski! Mene takaisin farmiin!” – Patrik Laine kuumensi vastustajaa, huutelu loppui tylyyn kuittiin

Jos tilasto kuulostaa turhanpäiväiseltä Laine-hehkutukselta, niin se on joka tapauksessa aivan fakta, että nyt suomalainen on päässyt loistavaan vireeseen parhaimpaan mahdolliseen aikaan.

Laine oli edellisen kerran kolmen ottelun maaliputkessa liki kaksi kuukautta sitten helmikuun loppupuolella. Bluesin kannalta olisi suotavaa, että putki katkeaa ja nopeasti.

Ottelusarja on toki St. Louisin hyppysissä, kun voitot ovat sille nyt 2-1.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Huippulupaavan venäläisen tyrmännyt Aleksandr Ovetshkin sai aikaiseksi vihaa – hakatun jääkiekkoa pelaava veli lähetti kovan uhkauksen somessa!

Sieltä se tuli! Mikko Rantanen iski ensimmäisen pudotuspeliosumansa NHL:ssä – katso maali

Näitä urotekoja lukiessa meinaa hengästyä! Pekka Rinteeltä aivan uskomaton ottelu NHL:ssä – ”Pudotuspeli-Pekka on jotain spesiaalia”

Mitkä murskajaiset! Mikko Rantasen joukkuekaveri poskettomassa vireessä – tällaiseen on edellisen kerran pystynyt Peter Forsberg vuosia sitten

Huhhuh! Aleksandr Ovetshin tiputti hanskat ja teki nuoresta vastustajastaan hakkelusta – katso tappelu


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!