Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon jätti Mikko Rantasen ja muut varjoonsa, kun hän johdatti joukkonsa pudotuspelikevään toiseen voittoon Calgary Flamesista. Avs vei kolmannen osan numeroin 6-2 ja siirtyi ottelusarjassa 2-1-johtoon.

MacKinnon löi pelille alkutahdit jo sen ensimmäisessä erässä takoen pisteet 2+1. Colorado marssi noiden turvin 3-0-johtoon.

Hyökkääjä teki kyseisillä pisteillä historiaa. Edellisen kerran noin monta pinnaa yhdessä pudotuspeliottelun erässä kautta seurahistorian oli tehnyt Peter Forsberg 15 vuotta sitten.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Nathan MacKinnon collected 2-1—3 in the opening frame to match the @Avalanche / Nordiques franchise record for most points in a playoff period, a feat last achieved by Peter Forsberg in Game 5 of the 2004 Conference Quarterfinals. records.nhl.com/records/playof… #NHLStats #StanleyCup

Toki Coloradon toisessa voitossa iskussa oli myös Rantanen. Kakkosketjun laituri sivalsi tiistaiaamun koitoksessa tehot 1+1.

Pelin maalikoosteen näet täältä.

Ottelusarja jatkuu torstaina.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Huhhuh! Aleksandr Ovetshin tiputti hanskat ja teki nuoresta vastustajastaan hakkelusta – katso tappelu