Huippulupaavan venäläisen tyrmännyt Aleksandr Ovetshkin sai aikaiseksi vihaa – hakatun jääkiekkoa pelaava veli lähetti kovan uhkauksen somessa!

© Kuva: Getty Images

Venäläisessä huippujääkiekossa kiehuu.

Urallaan 16 NHL-ottelua Detroit Red Wingsissä pelannut Jevgeni Svetshnikov, 22, ei katsonut maanmiehensä Aleksandr Ovetshkinin yön temppuja hyvällä. Venäläinen takoi nuoremman Svetshnikovin, eli Andrein, 19, jäähän Washington Capitalsin ja Carolina Hurricanesin välisessä ottelussa.

Tällä kaudella kokonaan pelaamatta ollut Jevgeni Svetshnikov lähetti hänen veljensä tyrmänneelle Ovetshnkinille Instagramin Storiesissa (Huomioithan, että tarina on nähtävillä maksimissaan 24 tuntia eteenpäin sen julkaisuhetkestä) suoranaisen tappelukutsun.

– One, two, Freddy’s coming for you, kuului teksti.

Koska vanhempi Svetshnikov oli merkannut Ovetshkinin käyttäjätilin tekstin oheen, on Caps-tähti nähnyt kutsun – tai näkee sen ennen pitkään.

Itse ottelu päättyi Carolinan murskaavaan 5-0-voittoon. Kiinnitykset ovat Washingtonille nyt 2-1.

Uhkauksesta kirjoitti Suomessa ensimmäisenä Helsingin Sanomat.

LUE NHL:N TUOREIMMISTA MYÖS:
Sieltä se tuli! Mikko Rantanen iski ensimmäisen pudotuspeliosumansa NHL:ssä – katso maali

Näitä urotekoja lukiessa meinaa hengästyä! Pekka Rinteeltä aivan uskomaton ottelu NHL:ssä – ”Pudotuspeli-Pekka on jotain spesiaalia”

Mitkä murskajaiset! Mikko Rantasen joukkuekaveri poskettomassa vireessä – tällaiseen on edellisen kerran pystynyt Peter Forsberg vuosia sitten