NHL:ssä pohjamutiin tällä kaudella vajonnut kesien 2012 ja 2014 Stanley Cup -voittaja Los Angeles Kings on nuorennusleikkauksen kourissa. Myös valmentajaosastolla puhaltavat uudet tuulet, kun John Stevensin kesken kauden korvannut Willie Desjardins ei jatka kuninkaissa.

Kingsin GM Rob Blake aikoo aloittaa nuorennusleikkauksen ryminällä. Hän haluaisi nähdä Kärpissä Liigan pudotuspelejä parhaillaan pelaavan Rasmus Kuparin joukkueessa jo tulevalla kaudella.

– Toivottavasti hän pelaa täällä ensi kaudella. Puhuin 8-10 uudesta pelaajasta ja tarkoitin juuri hänen kaltaisiaan kavereita. Hän on pelannut hyvän kauden, Blake kommentoi 19-vuotiaan Kuparin tilannetta joukkueen nettisivuilla.

Kupari on Kingsin ykköskierroksen 20. varaus viime juhannukselta. Alle 20- ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestari paiskoi tällä kaudella Liigassa pisteet 12+21=33. Pudotuspeleissä pistetili on likimain katastrofaalisesti edelleen avaamatta.