Liigan puolivälierien tähdistökentät: Pelicans – HIFK

© Kuva: Juha Tamminen

Liigan puolivälierät ovat takanapäin, ja neljä jäljellä olevaa joukkuetta valmistautuvat jo pian alkaviin välieriin. Mitaleista tällä kaudella taistelevat Kärpät, Tappara, HPK ja HIFK.

SuomiKiekko-sivusto perkasi kaikki puolivälieräparit ja kokosi jokaisesta omat tähdistökenttänsä.

Pelicans – HIFK

Maalivahti: Juho Olkinuora, Pelicans

Juho Olkinuora piti lahtelaiset mukana monessa ottelussa, jossa HIFK oli kuskin paikalla. Pussinokkien putoaminen ei todellakaan jäänyt maalivahtipelistä kiinni. Ainut miinus tulee sirkusmaisesta mailapelaamisesta.

Vasen puolustaja: Kyle Quincey, HIFK

Runkosarja oli NHL-statuksen Kyle Quinceylle hienoinen pettymys. Pudotuspeleissä kanukki näytti kuitenkin isännän elkeitä. Laukoi ahkerasti ja menestyksen nälkää riitti. Mätti lopulta kuudessa ottelussa tehot 1+4.

Oikea puolustaja: Oliwer Kaski, Pelicans

HIFK onnistui pääasiassa pelaamaan Oliwer Kasken pois parhailta paikoilta. Silti Pelicans-pakki oli vaarallinen välittömästi saadessaan vain kiekon. Tästä kertovat tehot 2+2.

Vasen laitahyökkääjä: Erik Thorell, HIFK

Erik Thorellin pelikunto alkoi hyytyä sarjan edetessä, mutta hän oli jatkuvasti vaarallinen kentällä ollessaan. Iski tärkeän osuman sarjan viimeisessä ottelussa läpiajosta. Kuuden ottelun aikana yhteensä syntyi tehot 1+3.

Keskushyökkääjä: Hannes Björninen, Pelicans

Kapteeni Hannes Björninen oli Pelicansin taistelun ruumiillistuma. Nautti läpi sarjan suurta peliaikaa ja kaapi jatkuvasti aloituksia. Björninen oli myös joukkueensa tehokkaimpia pelaajia tehoilla 2+2, mutta hänen arvonsa on paljon näitä lukemia korkeampi.

Oikea laitahyökkääjä: Joonas Rask, HIFK

Joonas Rask oli ehdottomasti ottelusarjan paras hyökkääjä. Etenkin ensimmäisissä otteluissa Rask huokui halua ratkaista ja pääsi rankaisemaan useammasta komeasta yksilösuorituksesta. Hän oli isoin piikki Pelicans-puolustuksen lihassa kaikkien kuuden ottelun ajan.

LUE JUTTUSARJAN MUUT ARTIKKELIT:
Liigan puolivälierien tähdistökentät: TPS – HPK
Liigan puolivälierien tähdistökentät: Kärpät – Ilves


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.