Kovin odotuksin kauteen lähtenyt NHL-seura laittamassa kokoonpanoaan uuteen uskoon isolla kädellä!

© Kuva: Getty Images

Kuluvan NHL-kauden suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuneen Toronto Maple Leafsin kaudesta muodostui taas kerran järisyttävä pettymys Boston Bruinsin pudotettua joukkueen aikaiselle kesälomalle NHL-pudotuspelien avauskierroksella voitoin 3-4.

Kenties NHL:n seuratuin joukkue tuleekin kokemaan tulevana kesänä isoja muutoksia. Kallispalkkaisen konkarihyökkääjä Patrick Marleaun lähtöä pidetään varmana. Myös pitkäaikainen luottohyökkääjä Nazem Kadri on lähtökuopissa. Seurajohto on tiettävästi viimein saanut tarpeekseen pelaajan jatkuvista, pelikieltoihin johtavista hölmöilyistä kaukalossa.

Myös pitkään median ja kotiyleisön sylkykuppina ollut puolustaja Jake Gardiner vaihtaa suurella todennäköisyydellä maisemaa. Viimeinen niitti seurajohdolle oli tiettävästi miehen hölmöily Bostonia vastaan pelatun seiskapelin ratkaissut kiekonmenetys. Miehen sopimus umpeutuu tähän kauteen.

Myös konkaripuolustaja Ron Hainseyn ura jatkuu toisaalla – ellei 38-vuotias veteraani sitten päätä ripustaa pelitamineitaan lopullisesti naulakkoon. Toinen vapaille markkinoille päästettävä merkittävä pelaaja on hyökkääjä Tyler Ennis.

Kun vielä joukkueensa kanssa ennen jatkosopimustaan riitautunut ja sittemmin täysin flopannut ruotsalaishyökkääjä William Nylander saattaa olla myyntikohteena, on jääkiekon pääkaupungissa odotettavissa kesällä iso luudanlakaisu.