Ketterä – KeuPa: Mestiksen huipennus

Mestis
Ketterä – KeuPa
Tiistai 16.04 klo 18:30

Tiistaina alkavat Suomen toiseksi korkeimman sarjatason, Mestiksen finaalit. Viime aikoina on kuultu paljon puhetta Mestiksen näivettymisestä – etenkin siitä syystä, että sarjasta ei voi nousta liigaan kuin kabinetin kautta. Tämä huoli on aiheellinen ja Suomi onkin ainoita Euroopan maita, jossa jääkiekon kilpailutoiminnasta on viety pois olennainen osa: pääsarjasta putoaminen ja sinne nouseminen. Jos jääkiekon TV-sopimusten tulorakenne pystyttäisiin ratkaisemaan laajemmin, Petsipappa toivottaisi tervetulleeksi Ruotsista tutut välisarjat, jossa Liigan heikoimmat ja Mestiksen parhaat ottaisivat mittaa toisistaan. Väitän, että nämä panokselliset ottelut kiinnostaisivat lätkäkansaa.

Ketterä oli puolivälierissä ja välierissä todella kliininen. Se avasi puolivälierät pienellä kauneusvirheellä, kun Jokipojat voitti avauksen. Sen jälkeen Ketterä paukutti neljä perättäistä voittoa ja eteni välieriin, jossa TuTo ei voinut paremmalleen mitään. Sarja päättyi lumierään eli puhtaasti 4-0. Maso Lehtosen suojatit ovat olleet voittojensa arvoisia. Joukkue on tehokas, mutta pelaa todella tiukasti. Maalissa Karolus Kaarlehto on sarjan parhaimmistoa.

KeuPa selvisi playoffeihin niukasti, mutta sen jälkeen on tapahtunut ihmeitä. Ensin joukkue pudotti Hermeksen, joka vakuuttavan runkosarjavoiton jälkeen suli pahalla hetkellä. LeKiä vastaan välierissä taistelu oli kovaa, mutta niin vaan Niko Härkösen johtama keuruulaisporukka vei tämänkin sarjan. LeKi ei ollut kauden ratkaisuhetkillä vahvimmillaan. KeuPa pelaa iloisesti, mutta sen joukkuepuolustus ei ole Ketterän tasolla. Lisäksi Ketterä on selvinnyt playoffeista tuntuvasti vähemmällä kuormituksella ja nytkin sillä on pitkä lepoetu. Ensimmäinen finaali pelataan Lappeenrannan Kisapuistossa, johon mahtuu tuntuvasti enemmän yleisöä kuin Imatran halliin.

Vetosuositus

KeuPa on yllättänyt positiivisesti playoffeissa, mutta Petsipappa ennustaa ainakin finaaliavauksessa Ketterän olevan vahvemmilla. Kerroin on palkitseva sille, että kahdeksan ottelun voittoputki saa jatkoa. Vetosuositus on siis Ketterä voittaa ottelun kertoimella 1,90.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Ketterä – KeuPa ja kohteeseen veto Ketterä voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,90. Jos Ketterä voittaa ottelun, saat 190 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai KeuPa voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.