Granlundin veljekset Markus ja Mikael olivat perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa ensi kertaa vastakkain NHL:ssä sitten Mikaelin helmikuisen siirtymisen Minnesota Wildista Nashville Predatorsiin.

Vancouver Canucksia edustava Markus pääsi kaksikosta ainoana pisteille, mutta vanhempi veli poistui ottelusta voittajana, kun Predators kaatoi Canucksin kotonaan 3-2.

Nuorempi Granlund iski kamppailun avausmaalin ylivoimalla ensimmäisessä erässä huippulupaus Quinn Hughesin komeasta esityöstä, kun puolustaja kuskasi kiekon hyökkäysalueelle ja käytti pelivälineen Granlundilla, joka pääsi lopulta nokikkain Preds-vahti Pekka Rinteen kanssa veivaten komean osuman.

Hughes on aloittanut oman NHL-uransa ryminällä, sillä vancouverilaisjoukkueen viime kesän ykköskierroksella varaama 19-vuotias pakki teki tulokassopimuksensa vasta maaliskuussa ja on pelaamissaan neljässä ottelussa summannut nyt kolme maalisyöttöä

Canucksien kausi päättyy viikonvaihteessa runkosarjaan, kun taas Predators jatkaa ensi viikolla käynnistyviin NHL:n pudotuspeleihin.

Granlundin maali on nähtävissä alla olevalta videolta tai täältä.

Vancouver Canucks

@Canucks
Come for the Hughes moves, stay for the Granlund goal.
#Canucks up 2-0 after 20.