Toisin kuin sivustomme eilen arveli, on Ilves-kippari Eemeli Suomi sittenkin joukkueensa rosterissa Liigan neljännessä puolivälierässä. Tupsukorville Suomen paluu maistuu, kun joukkue pelaa veitsi kurkulla.

Kun Kärpät johtaa ottelusarjaa jo voitoin 3-0, maistunee joukkueen leirissä myös nuorten maailmanmestari Samuli Vainionpään paluu hyvälle.

Suomi, joka on pelannut edellisen kerran 22. maaliskuuta, hyökkää ykkösketjun laidassa. Nuorten maailmanmestari Vainionpää puolestaan johtaa nelosvitjaa. Hän on viilettänyt kaukalossa edellisen kerran 1. kierroksella SaiPaa vastaan 19. maaliskuuta.

Kärpiltä sivussa puolestaan on kaksi kovaa kovaa nimeä. Oskar Osala ja Jussi Jokinen lusivat pelikieltojaan.

Liigan neljännet puolivälierät Ilves-Kärpät, Lukko-Tappara, HIFK-Pelicans ja HPK-TPS alkavat kello 18.30.