Iltalehti kirjoitti tiistaina Ilveksen varsin vaikeasta tilanteesta. Joukkue on puolivälieräsarjassa Kärppiä vastaan tappiolla jo voitoin 0-3, eikä helpotusta tuskaan ole luvassa neljännenkään pelin alla.

Kippari Eemeli Suomea ei aviisin mukaan näkynyt aamulla joukkueen kotihallin uumenissa. Kärkihyökkääjä on sairastunut kuumeeseen, jonka takia hän on ollut sivussa peleistä. Joukkueenjohtaja Markus Korhonen oli kertonut lehdelle, että Suomi on yhä kuumeinen.

Tästä voi päätellä sen, että neljässä pudotuspelissä tehot 1+2=3 viimeistellyt pelaaja ei liene mukana keskiviikkona Ilveksen kotipelissä. Yleensä kyseisen taudin jälkeen pitäisi viettää yksi kuumeeton päivä ennen arkirutiineihin palaamista.

Maajoukkueeseen murtautuneen Suomen kausi voi pahimmillaan olla ohi. Kärpät passittaa Ilveksen mahdollisella voitolla kesälomille keskiviikkona jatkaen itse välieriin.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:
Pienimuotoinen yllätys muhii: Pelicansin korttitalo murenemassa? HIFK ottanut niskalenkin monella osa-alueella – näin suuri sankari kommentoi kolmatta osaa

KalPa tiedotti sopimuksista – nuorten MM-mitalisti ja NHL-varaus kirkkaimpana tähtenä