Sport – Ässät: pakkovoiton paikka

Liiga
Sport – Ässät
Perjantai 08.03. klo 18:30

Liigan runkosarja alkaa käydä vähiin. Ässillä on kesälomaan aikaa neljä peliä ja Sportin loma saattaa alkaa samaan aikaan. Vaasalaisilla on kuitenkin ohuen ohut oljenkorsi vielä kympin sakkiin, jos JYP sattuisi todella sulamaan viimeisillä kierroksilla. Tämä on lähinnä teoreettinen mahdollisuus, mutta Sportin on edelleen yritettävä sata lasissa. Ässillä on tähtäin ensi kaudessa ja jalkeille saatujen pelaajien ammattiylpeydessä.

Sport: uskottavuuden palautus

Sport on ollut edellisen kauden taaperruksen jälkeen ihan uskottava liigajoukkue. Aivan ei tasaisuus ole riittänyt koko kautta ajatellen ja myös materiaalin leveys osoittautui puutteeksi. Urheilullisesti Sportilla ei ole kuitenkaan mitään hävettävää.

Sportin kannattajat toivovat nyt onnistumisia ja samalla epäonnea Jypille, jolla on viikonloppuna pelit Kärppiä ja SaiPaa vastaan. Pääpaino pitää kuitenkin olla omassa suorittamisessa – tästä ottelusta ei kelpaa mikään muu kuin voitto.

Ässät: pohjakosketus

Ässien kausi on ollut kammottava – asiat ovat menneet pieleen sekä kentällä että kabinetissa. Näitä asioita on turha tässä yhteydessä edes repostella enempää. Ässien rivit ovat harventuneet pelaajakauppojen ja loukkaantumisten vuoksi.

Mikko Salmiolle määrättiin kolmen ottelun pelikielto päähän kohdistuneen poikittaisen mailan vuoksi. Niinpä nuoret ja nälkäiset pelurit saavat peliaikaa ja tärkeää liigakokemusta kauden viimeisissä peleissä.

Vetosuositus

Sport ja Ässät kohtaavat peräkkäisinä päivinä kahteen otteeseen. Kyseessä ovat pelit, jotka Sportin on aivan pakko hoitaa. Motivaatioetu voi toki kääntyä itseään vastaan ja paineeton Ässät voi kiusata jo Kuparisaaressa isäntiä. Sport on joka tapauksessa parhaimmillaan kelpo joukkue ja lähdetään siitä, että motivaatio ja kokemus puhuvat perjantaina puolestaan. Vetosuositus on: Sport, tasoitus -1.5 kertoimella 1,87.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Sport – Ässät ja kohteeseen veto Sport, tasoitus -1.5 maalia kertoimella 1,87. Jos Sport voittaa ottelun vähintään kahdella maalilla, saat 187 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos Ässät häviää korkeintaan maalilla tai yltää ottelussa tasapeliin tai voittoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.