Seuraa vaihtamalla varausosakkeet nousuun? Huippulupaus on syttynyt liekkeihin uudessa joukkueessa

© Kuva: Juha Tamminen

Kykyjenetsijät olivat erimielisiä Anttoni Hongan potentiaalista vielä syksylläkin. Osa skouteista oli listannut suomalaispakin ykköskierroksen varaukseksi, kun taas osa oli jättänyt hänet 31 parhaan nimen ulkopuolelle.

Honka pääsi näpäyttämään epäilijöitään, kun kausi lähti vauhdikkaasti käyntiin JYPissä. Muutaman pelatun ottelun jälkeen meno kuitenkin hyytyi ja tehot jäivät puuttumaan. Puolustaja pelasi JYPissä 16 ottelua tehoilla 1+3, ennen kuin hänet lähetettiin Mestikseen.

Loppukaudeksi tie vei lopulta Jukureihin. Mikkeliläisseurassa Honka on noussut huikeaan vireeseen. Seitsemässä ottelussa hän on jo iskenyt tehot 2+2=4. Jos sama meno jatkuu, on hänellä mahdollisuus nousta taas skouttien papereissa ykköskierroksen varaukseksi.

Jukureissa pelaa toinenkin huippulupaus, Mikko Kokkonen. Viimeisimmän tiedon mukaan hänkään ei olisi mahtumassa ykköskierrokselle. Voit katsoa skouttisivuston ykköskierroksen varaukset tästä.