Onko tämä enää reilua? NHL-pomo syytti pudotuspelipaikan karkaamisesta yhtä pelaajaa

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin toimitusjohtaja Bob Nicholson syyllistyi varsinaiseen möläytykseen seuran kausikorttilaisille järjestetyssä tilaisuudessa.

Seurapomo kritisoi rajulla tavalla saksalaishyökkääjä Tobias Riederiä, joka kiinnitettiin Oilersiin kesällä vuoden mittaisella, kahden miljoonan dollarin arvoisella sopimuksella.

Isoon rooliin kaavailtu 26-vuotias laitahyökkääjä on kuitenkin pelannut 60 ottelua tekemättä maaliakaan. Syöttöpisteitä miehellä on kasassa 11.

– Toby Rieder ei tule jatkamaan seurassa kauden jälkeen. Hän tuli tänne, koska halusi pelata Saksan maajoukkueesta tutun Leon Draisaitlin tai Connor McDavidin kanssa. Hän ajatteli pelaavansa 15-16 maalin kauden ja solmivansa sen jälkeen 4-vuotisen ja 3,5 miljoonaa taalaa vuodessa -tyyppisen sopimuksen. Hän ei ole tehnyt maaliakaan. Hän on missannut paljon läpiajoja. Jos hän olisi tehnyt 10-12 maalia, olisimme todennäköisesti menossa pudotuspeleihin, seurapomo möläytti heittäen saksalaisen tylysti bussin alle.

OHL:ssä aikoinaan dominoinut Rieder pelasi ennen Oilers-pestiään Arizona Coyotesissa, jossa mies iski 292 ottelussa 51 maalia. Toissa kaudella 16 maalia tykittäneestä saksalaisesta odotettiin isoa palasta Edmontonin tämän kauden hyökkäysketjuihin.

NHL-toimittaja Darren Dreger kirjoitti perjantai-iltana Twitter-tilillään Nicholsonin pahoitelleen möläytystään ja toivovan kaikkien voivan jatkaa eteenpäin.

JATKOA AIHEESEEN: NHL-pomon bussin alle heittämä hyökkääjä kommentoi tapausta: ”Hän meni liian pitkälle”