NHL-legenda suitsuttaa Eric Perrinin upeaa uraa: ”Kiitos Eric, että autoit minua pääsemään tavoitteisiini”

© Kuva: Ilari Isotalo

Eric Perrinin upea ura on päättymässä tähän kauteen. Kanadalaishyökkääjä on pelannut pitkällä urallaan 245 NHL-ottelua ja 643 Liiga-ottelua. Kahdessa huippusarjassa hän on tehnyt vaikutuksen lukuisiin ihmisiin, ja hänen vaikutuksensa kiekkoilijana kantaa paljon Suomen rajojakin pidemmälle.

Nyt, kun upea ura on tulossa päätökseensä, kauniita sanoja tulee monesta suunnasta. NHL-legenda Martin St.Louis muun muassa onnitteli Perriniä Twitterissä.

– Onnittelut vanhimmalle ja parhaalle ystävälleni Eric Perrinille hienosta urasta. Yhä 43 vuoden iässä hän on silti voima kentällä. Minua siunattiin, että sain olla hänen rinnallaan sekä jäällä että elämässä. Kiitos Eric, että autoit minua pääsemään tavoitteisiini, St.Louis kirjoitti.

St.Louis valittiin itse viime vuonna Hockey Hall of Fameen. Hän pelasi urallaan yli 1100 NHL-ottelua ja paukutti niissä yli 1000 tehopistettä.