Rääväsuinen vapaaottelija Conor McGregor aiheutti paljon puhetta sunnuntain NHL-kierroksella oltuaan kunniavieraana Boston Bruinsin ja Columbus Blue Jacketsin välisessä ottelussa.

Irlantilainen UFC-tähti ei tiedä paljoa jääkiekosta, mutta se ei estänyt miestä pitämästä hauskaa Bruinsin ja Blue Jacketsin jatkoajalla päättyneessä trillerissä.

McGregor pääsi ennen ottelun alkua muun muassa tiputtamaan aloituskiekon sekä pitämään pukukopissa motivoivan puheen Bruinsin joukkueelle.

McGregor julkaisi myöhemmin Twitteriin kuvan vierailustaan Bruinsin pukukopissa ja tämä oli kerännyt rutkasti kommentteja kiekkofaneilta.

– He näyttävät enemmänkin huvittuneilta, kuin latautuneilta, yksi lätkäfani letkautti McGregorin postauksen alle.

McGregor ei tuttuun tyyliinsä jäänyt sanattomaksi kiekkofanin kettuiluun, vaan latasi täydellä teholla takaisin.

– Katso lopputulosta poika. Nämä jätkät olivat kuin Batmanejä. Heillä on havainnointikykyä, jota en ole koskaan nähnyt. Jopa kiekon näkeminen jäällä on jo haaste. Puhumattakaan siitä, että se pitää ohjata verkkoon, joka ei ole isompi, kuin se reikä, joka jää poskiluuhusi lyöntini jälkeen. Jäätävä kunnioitus näitä jätkiä kohtaan, McGregor jyrähti.

LUE MYÖS: Pakko nähdä! Conor McGregor pudotti avauskiekon NHL-ottelussa: vapaaottelutähti teki Tuukka Raskille todella kylmän tempun

Conor McGregor

@TheNotoriousMMA
When I say “Boston!”
You say “Strong”
“BOSTON!”...

Thee Virgo Groove

@Kasshh13

Conor McGregor

@TheNotoriousMMA
When I say “Boston!”
You say “Strong”
“BOSTON!”...
They look more amused than pumped up

Boston Bruins

@NHLBruins
We had the luck of the Irish on our side last night. ☘️

@TheNotoriousMMA | #BehindTheB