Mestis-karsinnat
Hunters – Peliitat
Tiistai 26.03. klo 18:30

Tiistaina Liigassa vedetään henkeä, mutta Mestiksen puolella tapahtuu: Mestis-karsinnoissa pelataan toiset ottelut. Suomi-Sarjan yllättäjä Porvoon Hunters isännöi Heinolan Peliittoja ottelussa, joka tulee olemaan hyvin tärkeä koko sarjan kannalta. Pureudutaan ottelun lähtökohtiin ennen vetosuosituksen antamista.

Hunters haluaa nousta

Porvoon Hunters ei kuulunut Suomi-Sarjan aivan kuumimpiin suosikeihin, mutta joukkueen kunto oli kevätpuolella rautaa. Suomi-Sarjassa ei pelattu varsinaista finaalia, vaan välierien jälkeen Kajaanin Hokki voitti mestaruuden paremman runkosarjasijoituksen perusteella. Hunters pudotti välierissä Kiekko-Espoon ja kuittasi paikan karsinnoista. Porvoolaisleirissä on vakuutettu, että joukkue on valmis nousemaan.

Porvoolaisten pelaajista varsinkin maalivahti Dominik Salama on kerännyt suitsutusta. Huntersin materiaali on sen verran perässä Mestiksen häntäpäätä, että Salamalta vaaditaan karsinnassa täydellistä onnistumista. Ensimmäisessä karsintaottelussa Hunters tuli askiin taistellen ja kovaa luistellen. Vauhti ei kantanut läpi ottelun ja tuloksena oli selkeähkö 4-0 tappio.

Peliitat haluaa säilyä

Peliitat on asennoitunut pelaamaan Mestistä myös ensi kaudella – joukkue aloitti kausikorttikampanjansa jo runkosarjan lopulla. Joukkueen kausi ei ollut helppo, mutta hieman paremmalla onnella olisi Heinolan betonissa saatettu nähdä jopa pudotuspelejä. Peliittojen ilme oli loppukaudesta hyvä kesken kauden kehiin tulleen Vesa Petäjän alaisuudessa.

Ensimmäisen ottelun hallinnasta huolimatta kysymysmerkkejäkin oli ilmassa. Peliittojen puolustuksen hasardit tuottivat vieraille muutamia maukkaita maalipaikkoja, jotka maalivahti Sami Suni kuitenkin selvitti hienosti. Petäjän täytyy saada pakka vielä tiukemmaksi vieraissa. Joka tapauksessa tasoero on joukkueilla sitä luokkaa, että Peliitat on velvoitettu hoitamaan sarjapaikan kunnialla itselleen.

Vetosuositus

Peliitat on myös vieraissa asetettu selkeäksi suosikiksi, kuten oikein onkin. Petsipappa näkee joukkueiden välillä sen verran suuren eron, että vetona otetaan ihan hyvällä mielellä Peliitat -2 maalia kertoimella 2,05. Kahden maalin voitolla vedon kerroin siis on 1,00 ja veto voitetaan minimissään kolmen maalin voitolla.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Hunters – Peliitat ja kohteeseen veto Peliitat -2 maalia kertoimella 2,05. Jos Peliitat voittaa ottelun vähintään kolmella maalilla, saat 205 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Peliittojen kahden maalin voitolla vedon kerroin on 1,00. Jos Peliitat voittaa enintään yhdellä maalilla, ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan tai Huntersin voittoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella