Toinenkin paikkaaja Turkuun: KHL:ssä pelannut hyökkääjä TPS:ään – liigadebyytti antanut odottaa itseään

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!

TPS tiedotti Twitter-tilillään, että Mestis-joukkue TUTOn 22-vuotias hyökkääjä Atte Mäkinen liittyy loppuviikoksi turkulaisen liigalauman vahvuuteen. Aiemmin samaan suuntaan samankaltaisella diilillä Turussa liikkui maalivahti Julius Pohjanoksa.

Pelaajat tulevat TPS:ään taatusti harkittuun saumaan. Loukkaantuneiden listoilla joukkueen kotisivujen jutun mukaan ovat Lauri Korpikoski, Elias Karvonen, Santeri Lukka, Simon Suoranta, Ilari Filppula, alkuvuodesta yllättävän kovaan liekkiin äitinyt Otto Nieminen sekä Hannu Kuru.

Joukkueen maalivahdeista sekä Rasmus Tirronen että Henrik Haukeland ovat maajoukkueiden matkassa.

Hyökkääjä Mäkisellä on siinä mielessä jokseenkin erikoinen tausta, ettei hän ole pelannut Liigassa vielä peliäkään. KHL:stä Jokerien paidasta kokemusta sen sijaan on yhdeksän pelin verran tehoin 0+1=1. Lisäksi vyöllä on kaksi pudotuspeliottelua.

TPS:llä on tällä viikolla ohjelmassa vain yksi ottelu. Se isännöi perjantaina HPK:ta kärkipelissä.

LUE LIIGAN TUOREIMMISTA MYÖS:
Nuori hyökkääjä vaihtaa jälleen seuraa Liigan sisällä – jo kauden kolmas työnantaja!

Liiga- ja Mestis-joukkueen välinen yhteistyö toiminut – jälleen uusi debytantti kohti menestystä?

Opi baseball -vetojen salat ja käytä tarjoukset hyväksesi!