Satatuhatta euroa! Liigajoukkue löi hintalapun kiinnostusta muualla herättäneelle pistelingolleen

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigajoukkue KooKoossa läpi kauden liekehtineen Malte Strömwallin tilanne on mielenkiintoinen. Pistepörssissä joukkueen kompuroinnista huolimatta hienosti neljäntenä tehoin 20+23=43 keikkuva ruotsalainen on herättänyt kiinnostusta muualla – ja ihan ymmärrettävästi.

Hyökkääjän maalit ovat pitkälti peräisin pelaajan aivan maagisesta kudista. Vaikka KooKoolla on viimeiseenkin jatkopaikkaan matkaa jo 12 pinnaa, ei joukkue viimeaikaisten uutisten perusteella ole luopumassa hänestä – eikä kyllä kenestä muustakaan pelaajastaan.

Ruotsalainen Hockey News -sivusto kirjoitti Strömwallista mielenkiintoisen artikkelin, jonka kuumin aihe on pelaajan hintalappu. Se on lähteen mukaan satatuhatta euroa.

Lisäksi mahdollisen ostajan tulisi maksaa ruotsalaisen palkka aina huhtikuun lopulle vappuun asti. Lähde kertoi, että samat ehdot koskevat myös toista ruotsalaista KooKoo-peluria, eli Erik Karlssonia (3+14=17).

Kotimaisen Liigan sivuilta käy selväksi, että Strömwall pelaa perjantaina liigaviikonlopun avaavalla kierroksella Lahdessa. Hän hyökkää Pelicans-pelissä kakkosketjun laidassa. Karlsson puolestaan kipparoi kolmosketjua.

LUE MYÖS: Mitä ihmettä? Tappara kauppasi huippulupaavan pelurinsa ulkomaille

LUE MYÖS: Juhamatti Aaltosen hankinta ei riittänyt – Pelicans kaappasi puolustajan toisesta liigaseurasta

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…