Jesse Puljujärven tilanne on puhuttanut jälleen läpi NHL-kauden. Suomalainen on hakenut paikkaansa Edmonton Oilersissa, ja jos sitä ei ole löytynyt, on hyökkääjä löytänyt itsensä AHL:stä.

Oilers-pomo Bob Nicholsonin kommenttien rivien välistä voisi lukea, ettei farmiin passittamista pidä mieltää minään tylynä kohteluna tai vastaavana. Liekö Edmonton itse toiminut jopa väärin suomalaisen suhteen? Näin voisi päätellä.

– Me haluamme nuorempien pelaajiemme kehittyvän enemmän AHL:ssä. Meillä on muutamia hyviä pelaajia, ja mielestäni nostamme heidät NHL:ään hieman liian aikaisin ja toivomme, että he ovat valmiita, pamppu sanoo.

Muutamat villeimmät jutut ”siellä täällä” ovat vihjanneet jopa siihen suuntaan, että nuorten maailmanmestari olisi lähdössä Oilersista. Vaikka Puljujärvi hakeekin vielä itseään NHL-pelaajana, ei hän eikä muu nuoriso ole kaupan – ainakaan halvalla.

Jo pelkästään se painaa vaakakupissa paljon, että juhannuksena 2016 NHL:ään neljäntenä varattu Puljujärvi on pienen numeron varaus.

– Emme luovu huippulupauksistamme, ellemme saa jotain todella hyviä palasia vaihdossa, Nicholson sanoo.

Kommenteista voi kaikkiaan päätellä sen, että vaikka suomalainen hitsaisikin NHL:n ja AHL:n väliä, nauttii hän joukkueessa edelleen täyttä luottoa.

Puljujärvi on pelannut tällä kaudella taalajäillä 45 ottelua tehoin 4+5=9, AHL:ssä hän on pukenut Bakersfield Condorsin paidan päälleen neljästi – 2+2=4.

Lähde: NHL.com/fi

LUE NHL:N TUOREIMMISTA LISÄÄ:
Ilmiömäistä! NHL:n ruotsalainen tähtisentteri rikkoi upeasti ikivanhan ennätyksen – kiitää tällä hetkellä hurjassa pistetahdissa

Patrik Laineen kilpakumppani saamassa megasopimuksen lähipäivinä? Lähde: tällaisista summista kyse

Oho! Dallas Starsilta todella harvinaista tehoilua – Miro Heiskanenkin otti roolia ilotulituksessa

Miten tämä voi olla edes mahdollista? NHL:n kriisijoukkueen veskarilta karmea pohjanoteeraus

Suomalaistulokas kiitti vastuusta – iski maalin päästyään takaisin NHL:ään