NHL-seura oli jäädä tyhjin käsin siirtorajalla – nappasi viime hetkellä ruotsalaishyökkääjän

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Boston Bruinsin faneille ei varmastikaan jäänyt kummoinen maku NHL:n siirtotakarajalta. Joukkue oli useamman tähtipelaajan perässä, ja vahvistus olisi nostanut seuran yhdeksi mustaksi hevoseksi pudotuspeleihin.

Vahvistuksia ei vain kuulunut. Aivan viimeisellä minuutilla kuitenkin selvisi, että joukkue on hankkinut hyökkääjä Marcus Johanssonin New Jersey Devilsistä. Seura pulitti hyökkääjästä  2019 toisen kierroksen ja 2020 neljännen kierroksen varausvuorot.

Johansson on pelannut tällä kaudella 48 ottelua ja tehnyt niissä tehot 12+15=27. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen. Hän tienaa vuodessa 4,583 miljoonaa dollaria.

Dallas - Calgary lauantaiaamun rattona! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!