Muistatko eksoottisen kiekkomaan liigapelaajan visiitin? Tähti kylvää nyt hurjaa tuhoa Keski-Euroopassa

© Kuva: Juha Tamminen
Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

HIFK ja silloin Mestistä pelannut HCK saivat nauttia ainakin pisteiden valossa positiivisesti yllättäneen unkarilaisen Janos Harin (kevään 2014 arkistokuvassa) tehoilusta yhden kauden ajan talvella 2013-14.

Maajoukkueessa vuosia pelannut hyökkääjä painoi tuolloin helsinkiläisten sotisovassa 44 pelissä tehot 8+11=19. HCK:n paidassa kolmessa pelissä syntyi tuhoisaa jälkeä: 1+4=5.

Tuon kauden jälkeen Hari suuntasi takaisin Ruotsiin, josta hän myös Suomeen tuli. Nyt tie on vienyt unkarilaisen EBEL-joukkue Fehervarin paitaan.

Hari on ollut läpi talven huikeassa iskussa, kun hän on viimeistellyt 47 ottelussa todella komeat pinnat 21+41=62. Sarjan yksi suurimmista tähdistä keikkuu niin piste- kuin syöttöpörssissäkin jopa toisena.

Monikansallinen EBEL vilisee nimimiehiä. Lähellä pistepörssin kärkipäätä ovat mm. Suomessakin pelannut Brock Trotter, Tapparassa aikoinaan siipiään kokeillut John Hughes ja Itävallan maajoukkuemies Thomas Raffl.

Harin Unkari on kiekon pikkumaita, vaikka se on lähivuosina piipahtanut jopa MM-kisojen A-tasolla. Seuraavissa arvokisoissa se pelaa 1A-divisioonan MM-turnauksessa vapun aikaan.

EBELin kausi jatkuu tänään perjantaina.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!

Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!