Maalihanat auki! Jori Lehterä osui välittömästi uudessa joukkueessaan

© Kuva: Getty Images
Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

NHL-seura Philadelphia Flyersista siirtolistan kautta farmiliiga AHL:n puolelle Lehigh Valley Phantomsiin pudotettu Jori Lehterä avasi maalihanansa välittömästi ensimmäisessä ottelussaan rautaliigan puolella.

Lehterä kiskaisi kiekon siniviivan tuntumasta rannelaukauksella maaliin vastaten samalla joukkueensa ainoasta osumasta 1-2-tappiossa AHL:n peränpitäjiin kuuluvaa Hartford Wolf Packia vastaan.

Maali oli samalla Lehterän ensimmäinen AHL-osuma kymmeneen vuoteen. 31-vuotias suomalaishyökkääjä on pelannut tällä kaudella myös 27 NHL-ottelua tehoin 1+2. Miehen NHL-seura Flyers laittoi keskushyökkääjän siirtolistalle keskiviikkona. Mikään muu joukkue ei kuitenkaan poiminut huumekohussa ryvettynyttä suomalaista riveihinsä, minkä vuoksi tämän kausi jatkuu nyt AHL:n puolella.

Lehterän sopimus Flyersin kanssa umpeutuu tulevana kesänä.

Voit katsoa Lehterän maalin alta löytyvältä videolta:

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00