Kärpille ja Leijonille karmaiseva uutinen – luottohyökkääjän koko kausi ohi!

© Kuva: Getty Images

Liigan kärjessä porhaltava ja runkosarjan voittoa kohti marssiva Kärpät tiedotti mm. Twitter-tilillään, että Mika Pyörälän osalta koko kausi on ohi. Vuoden 2011 maailmanmestari ja nelinkertainen Suomen mestari loukkaantui torstaina Lukko-ottelun päätöserässä.

– Leikkaushoitoa vaatinut vamma pitää 37-vuotiaan hyökkääjän sivussa loppukauden ajan. Ensimmäinen arvio toipumisajasta on 4-5 kuukautta.

Kuten esille nostetut meriitit osoittavat, tekee loukkaantuminen pahaa Kärppien ja mahdollisesti myös Suomen maajoukkueen leirissä. Tunnollinen hyökkääjä on painanut tällä kaudella runkosarjan 45 ottelussa tehot 16+16=32.

Hän edusti Leijonia viime kaudella mm. olympialaisissa ja Euro Hockey Tourilla. Palkintokaapissa on MM-kullan lisäksi myös kaksi MM-hopeaa ja yksi -pronssi.