Edmonton Oilers on ajautunut Jesse Puljujärven kanssa vaikeaan tilanteeseen.

Kuluvalla kaudella 20-vuotias suomalaishyökkääjä on pelannut lähinnä NHL:ssä, mutta pelit eivät ole sujuneet toivotunlaisesti. Tästä syystä Puljujärven nimi on pyörinyt viime aikoina myös siirtohuhuissa. Tällä hetkellä kauppaaminen ei kuitenkaan vaikuta todennäköiseltä.

– En usko sen tapahtuvan juuri nyt. Minkään seuran ei kannata kaupata pelaajaa, kun tämän arvo markkinoilla on alhaimmillaan, toteaa NordicBetin NHL-kirjeenvaihtaja Jouni Nieminen.

Toimittaja arveleekin, että loppukauden aikana Oilersin kannattaisi lähettää Puljujärvi AHL:ään. Bakersfield Condorsissa suomalaiselle olisi tarjolla iso rooli menestyvässä joukkueessa, joka voi edetä kevään pudotuspeleissä pitkälle. Mutta mitä sen jälkeen?

– Pidän oikeastaan vaihtoehdosta palata Eurooppaan. Ehkä olisi parasta Puljujärven NHL-uran kannalta palata kotiin ja vetää vähän henkeä. Hyvät pelit kotimaassa, ja arvo nousee Edmontonissa. Sitten on helpompi saada vapauttava siirto muualle ja aloittaa puhtaalta pöydältä. Vain yksi ajatus, täysi spekulaatio, Nieminen pyörittelee.

Mikäli haluat lukea NHL:n siirtotakarajaan liittyvistä asioista enemmän, voit tehdä sen täältä.

Lähde: NordicBet