Erikoinen tapaus: KHL:ssä pelaavan Leijonat-hyökkääjän mailat Ilveksen kotihallissa

© Kuva: Ilari Isotalo
Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Leijonia Euro Hockey Tourilla edustaneen Mikael Ruohomaan työvälineet kohauttivat taannoin Twitterissä. Ne olivat nimittäin bongattu erään mm. freelancer-toimittajan postaaman kuvan mukaan Ilveksen hallilta.

Viime keväänä Kärpissä Suomen mestaruutta juhlinut hyökkääjä pelaa tätä nykyä Neftehimik Nizhnekamskissa. Alastarolainen on paukuttanut KHL:n kauden 45 ottelussa tehot 7+23=30.

Ensimmäistä kauttaan ulkomailla oleva pelaaja ei kaiken järjen mukaan ole palaamassa Suomeen. Kausi on sujunut Venäjällä kuitenkin ihan kohtalaisen kivasti.

– Mikael Ruohomaa Ilveksessä kuulostaa sen verran epätodennäköiseltä yhdistelmältä, että olisi mielenkiintoista kuulla, mistä tämä Tapparan keskustelupalstalle ilmestynyt kuva on peräisin tai mikä sen tarina on, kuvan Twitteriin lisännyt toimittaja kirjoitti oheen.

Ilves-huoltaja Lasse Laukkasen MTV Uutisille antamista kommenteista voi päätellä sen, ettei hyökkääjä tosiaan ole tulossa Ilvekseen.

– Ruohomaan mailat tulivat samaan aikaan Laaksosen Oskarin mailojen kanssa. Täytyy soitella maajoukkueen huollolle ja kysellä, että mihin ne lähetetään. Mutta eiköhän Ruohomaalla Venäjällä muitakin mailoja ole.

Sekä KHL-pelaaja että Ilves-puolustaja Laaksonen edustivat Suomea viikonloppuna Ruotsin EHT-turnauksessa.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!