Voi surkeus! Tykkikauden Coloradossa Mikko Rantasen rinnalla pelannut tähtihyökkääjä loukkaantui!

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchesta kantautuu huolestuttavia uutisia. Joukkueen kirkkaimpiin tähtiin Mikko Rantasen ohella kuuluva Nathan MacKinnon on nimittäin loukannut jalkaansa. Mies suuntaa seuraavaksi magneettikuvauksiin vamman vakavuuden selvittämiseksi.

23-vuotiaalta tähtisentteriltä jää mitä ilmeisemmin pelaamatta ainakin viikonloppuna San Josessa järjestettävä NHL:n tähdistöottelu, johon kanukkihyökkääjä oli nimetty Keskisen divisioonan kapteeniksi.

MacKinnon on muodostanut tällä kaudella Coloradon ääritehokkaan ykkösketjun yhdessä Mikko Rantasen sekä Gabriel Landeskogin kanssa kanssa. 50 pelissä tehot 27+44=71 iskenyt sentteri on tällä hetkellä NHL:n pistepörssissä sijalla kuusi.

MacKinnonin loukkaantumisesta uutisoi ensimmäisenä Sportsnetin NHL-toimittaja John Shannon.

MUITA AAMUN NHL-AIHEITA:

Carolinan päävalmentaja ylistää Sebastian Ahoa – nostaa kuitenkin esille huolestuttavan seikan

Mitä ihmettä? NHL-seura kauppaa neljä Stanley Cupia voittanutta konkaria? – ”Siinä olisi paljonkin järkeä”

Historiaa NHL:n tähdistöottelussa tekevä suomalaispuolustaja loistaa erityisellä osa-alueella – ”En tiedä miten hän tekee sen”