Liigan kärkijoukkueisiin kuuluva TPS tiedotti nettisivuillaan, että keskiviikkoaamuna Jukurit jättänyt pakki Aleksi Salonen liittyy joukkueeseen alkavan kevään ja ensi kauden kattavalla pahvilla.

Aikoinaan Tapparassakin pelannut ja siellä jopa kultakypärää hetkellisesti kantanut peruspuolustaja pelasi kuluvalla kaudella eteläsavolaisjoukkueessa 38 ottelua tehomerkinnöillä 2+13=15.

– Hienoa saada Aleksi mukaan joukkueeseen. Ei vain loppukaudeksi, vaan myös ensi kaudeksi. Muun muassa rightin kätisyys, erikoistilannepelaaminen sekä kokemus kevään kovista peleistä tuovat meille lisäarvoa, TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kommentoi.

Vaikka Liigan runkosarjaa on jäljellä vielä viimeinen neljännes, on ainakin tämän hetken sarjataulukkoa tuijottamalla helppoa todeta, että Saloselta olisi jääneet pudotuspelit väliin Mikkelissä. Jukurit on viimeistä jatkajan paikkaa perässä nyt yhdeksän pinnaa.

Sen pitäisi siis ottaa nyt viimeisenä pudotuspeleihin menevää Sportia kiinni joka kierroksella vähintään 0,6 pinnaa. Salonen on innoissaan uudesta mahdollisuudesta.

– Mahtavaa liittyä mukaan organisaatioon, jolla tavoitteet ovat joka vuosi mestaruudessa. Joukkue ja taustajoukot ovat täynnä ammattilaisia, jotka janoavat menestystä.

– Oli suuri ilo huomata TPS:n kiinnostus minua kohtaan. Turku kaupunkina on itselleni vielä mysteeri, mutta muistoina on toki useita tappioita vierasjoukkueen paidassa, sanojensa mukaan ”täynnä intoa ja pelihaluja” oleva pakki virnistelee.

Liigassa pelataan keskiviikkona viisi ottelua kello 18.30 alkaen. TPS vierailee Kouvolassa, illan helmi puolestaan on Lahdessa pelattava kärkiottelu Pelicans-Kärpät.

LUE LIIGASTA TUOREIMPIA LISÄÄ:
SALOSEN TAPAUKSESTA AIEMMIN – Vahvistus tuli: Toisenkin liigajoukkueen ”pajatso tyhjenee” – nyt lähti Suomen mestari

Hyvästi Suomi! Liigan ex-supertähti sai sopimuksen ulkomailta

Eihän tässä ole mitään järkeä! Liigan taiturimainen tähti sai taas karua kohtelua – reaktio kertoo paljon