Taas sama mies! Pakki teloi tuoreen maailmanmestarin, nyt vuorossa kuuma suomalainen – tilanteesta päivitys

© Kuva: Getty Images

Viime aikoina tulikuumassa vireessä ollut San Jose Sharks -hyökkääjä Joonas Donskoi loukkaantui 4-1-voitto-ottelussa Ottawa Senatorsia taannoin. Raahen 26-vuotias lahja pelasi kyseisessä kamppailussa vain vajaat neljä minuuttia vastaanotettuaan avauserässä Senators-puolustaja Mark Borowieckin kovan niitin.

Nyt suomalaisen tilanteesta on kuitenkin viestittävänä parempia uutisia. Sharksin sisäpiiriläinen Kevin Kurz twiittasi Suomen aikaa myöhään eilen illalla, että haipaitojen vapaaehtoisilla jäillä oli muutama pelaaja, ja yksi heistä oli juurikin Donskoi.

– Loukkaantuminen ei näytä liian vakavalta, twiitti jatkui.

Sens-pakki Borowiecki mahtaa olla suomalaisten mielissä oikein kunnon rottapelaaja. Hän nimittäin loukkaannutti aiemmin syksyllä Boston Bruinsin Urho Vaakanaisen. Kuten video osoittaa, antoi pelaaja tuoreen nuorten maailmanmestarin maistaa kyynärpäätään, kun suomalaispuolustaja luisteli kiekon perään vastustajan maalille.

Donskoin selviäminen mitä ilmeisemmin vähällä on San Joselle iloinen asia. Raahelaispelaaja on iskenyt tällä kaudella tehot 14+11=25 ja esimerkiksi vuoden vaihteessa hän oli jopa koko NHL:n paras maalintekijä.

LUE MYÖS:
Ällistyttävää! Suomalaisyllättäjä jäätävässä iskussa – on jo lähimenneisyyden kovin maalilinko koko NHL:ssä

Auts! Tulikuumassa vireessä ollut suomalaishyökkääjä loukkaantui NHL:ssä – ottelu jäi kesken avauserässä

Suomalaispuolustaja telottiin tylysti NHL:ssä! Antaisitko pelikieltoa tästä kyynärpääosumasta?