Kun Liigassa pudotuspelipaikkojen ulkopuolelle vajonnut KooKoo tiedotti 8. päivä vapauttaneensa luotsi Tuomas Tuokkolan tehtävästään, saattoi joku kuvitella joukkueen kelkan kääntyvän ”herätysliikeen” seurauksena.

Mutta mitä vielä.

Kouvolalaisjoukkue on vajonnut potkuja seurannneessa kahdessa pelissä vieläkin syvemmälle, kun debytanttiluotsi Mikko Heiskasen avausotteluissa KooKoo otti lukua Kärpiltä ja Pelicansilta yhteismaalein 1-10 jääden tyhjin käsin.

Kakkosvalmentajan paikalta ruoriin noussutta Heiskasta ei toki pidä dumata heti samantien. Vasta 33-vuotias nuori luotsi nimittäin johdatti KeuPa HT:n viime keväänä sensaatiomaiseen mestaruuteen Mestiksessä.

Pudotuspelipaikasta 12 pinnan päässä ja toiseksi viimeisenä oleva KooKoo yrittää kääntää kelkkaansa seuraavan kerran ensi viikonloppuna Kouvolan tuplaotteluissa Sportia vastaan.

LUE MYÖS:
Häh? Liigassa käsittämätön maali – pysytkö mukana tässä erikoisessa ”sekamelskassa”