Oletko ajatellut? Eeli Tolvanen palasi kaukaloon, raju maaliton putki venynyt uskomattomiin lukemiin

© Kuva: Getty Images
Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille

Tuore nuorten maailmanmestari Eeli Tolvanen palasi AHL:ssä kaukaloon viikonloppuna liki kuukauden tauon jälkeen. Milwaukee Admiralsin hyökkääjä jäi kahdessa pelissä pisteittä, vaikka toisessa joukkue maalasi jopa neljästi.

Kun farmin pelien lisäksi huomioon otetaan nuorten kaksinkertaisen eri ikäluokkien maailmanmestarin muut kauden viralliset pelit, on Tolvanen niitä tuijottamalla isommassakin kuvassa ollut varjojen mailla.

AHL:n, NHL:n ja nuorten MM-kisapelit huomioiden reppu on nimittäin kihissyt edellisen kerran lähes kaksi kuukautta sitten, 1. joulukuuta 2018. Silloin Tolvanen teki Nashville Predatorsin paidassa Chicago Blackhawksia vastaan tehot 1+1=2.

Farmin puolella edellinen maali on peräisin marraskuun puolesta välistä Ontario Reigniä vastaan. Nuorten MM-kisoissa Tolvanen ei puolestaan osunut kertaakaan (0+4=4).

Toisaalta sekin on ymmärrettävä ja nostettava esille, että MM-jäillä suomalainen oli etenkin isoimmissa koitoksissa yksi Nuorten Leijonien parhaimpia kokonaisvaltaisessa ja ”näkymättömässä” pelaamisessa.

Sen väitteen tietysti jokainen voi allekirjoittaa, että reilun puolentoista kuukauden mittainen maaliton putki on Predsin organisaatioon kuuluvalle Tolvaselle pelottavan pitkä. Jokereissa viime kaudella yhteensä 25 häkkiä ampunut pelaaja on tullut aiemmin tutuksi juurikin osumistaan.

LUE TOLVASESTA LISÄÄ:
Selittääkö tämä heikot tehot ja maalittomuuden nuorten MM-kisoissa? Iltalehti: Eeli Tolvasesta raju paljastus

Jättikerroin 50,00 Teemu Pukin maalille