Selittääkö tämä heikot tehot ja maalittomuuden nuorten MM-kisoissa? Iltalehti: Eeli Tolvasesta raju paljastus

© Kuva: Getty Images

Iltalehti paljasti perjantaiaamun jutussaan (lue alkuperäinen painamalla tätä), että tuore nuorten maailmanmestari Eeli Tolvanen loukkaantui MM-kisoissa. Hän taisteli kaikki ratkaisupelit puudutuspiikin voimalla, aviisi kirjoitti.

Suomi kohtasi alkusarjassa Ruotsin, Kazakstanin, Slovakian ja USAn. Tolvanen loukkaantui jo jossain näistä peleistä.

– Eeli loukkaantui jo alkusarjan aikana ja pelasi monta peliä puudutettuna, kultaluotsi Jussi Ahokas vahvisti sivustolle.

NHL-joukkue Nashville Predatorsin organisaatioon kuuluva Tolvanen palannee tositoimiin ensi viikolla.

– Eeli on tällä hetkellä sivussa, sillä hänellä on ylävartalovamma. Se tuli nuorten kisoissa ja vammaa hoidettiin jo kisapaikalla, Tolvasen agentti Tomi Haula kertoi.

Alle 20-vuotiaiden kullan lisäksi myös kaksi vuotta nuoremmissa kultaa huuhtonut hyökkääjä pelasi MM-jäillä seitsemän ottelua verrattain heikoin tehoin 0+4=4. Toisaalta Tolvanen oli nyt kokonaisvaltaisessa ja ”näkymättömässä” pelissä Suomen parhaimpia.

Lupaus on tehnyt Predsissä neljässä ottelussa tehot 1+1=2, AHL:n puolella Milwaukee Admiralsissa pisteitä on syntynyt 24 kamppailussa 4+8=12.

Nuorten MM-kiekko verotti tähtiä. Kultaleijonien kippari Aarne Talvitien osalta koko kausi päättyi kyseisiin kekkereihin, ja sama oli myös Josh Norrisin kohtalo.

Michiganin yliopiston joukkue tiedotti USAn riveissä pelanneen hyökkääjän kohtalosta taannoin.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.