Liiga-seura räväytti oikein kunnolla! Kaksi pelaajaa pitkiin jatkosopimuksiin yhdellä kertaa

© Kuva: Juha Tamminen

KalPa on solminut jatkosopimukset puolustaja Mikael Seppälän ja hyökkääjä Aleksi Klemetin kanssa. Kummankin pelaajan jatkosopimus kestää aina kevääseen 2021 saakka.

24-vuotias Seppälä on pelannut Liiga-urallaan 141 ottelua KalPan paidassa. Niissä isokokoinen puolustaja on kirjauttanut 22 tehopistettä.

– Seppälä on osoittanut arvonsa joukkueelle nopeasti palattuaan loukkaantumisen jälkeen pelivahvuuteen. Hän on todellinen taistelija ja siten erinomainen esimerkkipelaaja joukkueessa. Seppälä tuo meille erikoisosaamista maalineduspelaamiseen ja hän on myös vahva alivoimapelaaja, KalPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Toni Saksman sanoo seuran kotisivuilla.

Klemetti edustaa seuran junioriosaamista. 19-vuotias hyökkääjä on ottanut tällä kaudella ensi askeleensa Liigassa ja tehnyt 35 ottelussa tehot 2+9.

– Aleksi on ottanut hienosti vakiopaikan Liiga-joukkueen pelaavasta kokoonpanosta ensimmäisellä Liiga-kaudellaan. Hän on todella taitava pelaaja, joka on pystynyt korkeisiin pistemääriin kaikissa juniori-ikäluokissa. Uskomme, että Aleksi tulee kehittymään tulevina vuosina lisää ja siten kasvattamaan rooliaan meillä, Saksman sanoo.