Tammikuu on ollut Columbus Blue Jackets -torjuja Joonas Korpisalolle oikeinkin onnistunut. Esimerkiksi kuun puolessa välissä hän venyi kolmeen sellaiseen voittoon, jossa torjuntoja tuli vähintään 30 ja prosentit nousivat niin ikään vähintään lukemiin 91,4.

Hyvä vire on todennäköisesti johtanut siihen, että samaan aikaan myös suomalaisen mieli on ilmeisen kirkas. Leijonissakin torjuneen veskarin kommentit puhuvat puolestaan.

– Viime aikoina olen saanut hyvin juonen päästä kiinni ja päässyt pelaamaan. Lisää hommia vaan, kesän 2012 kolmoskierroksen varaus veistelee NHL.comin suomenkielisen sivuston mukaan.

– Itsestäkin tuntuu, että voi pelata lätkää vähän rinta rottingilla, kun asiat sujuvat aivan omalla painollaan. Siinä tulee hyviä suorituksia, kun pystyy suorittamaan rennosti.

Korpisalon ”lähellä” viime aikoina on puhuttanut Vezina Trophy -pystinkin voittaneen Sergei Bobrovskin, 30, käytös. Vaikka hänen todella poikkeukselliset tekemiset ovat herättäneet viime aikoina kummastusta, kehuu porilaisveskari kollegaansa.

– Tosi mukava kaveri, ja me tullaan hyvin juttuun. Olen oppinut häneltä vuosien mittaan asioita ihan vain seuraamalla, mitä hän tekee. Hän on varmaan koko liigan teknisin kaveri, suomalainen miettii yli 400 ottelusta pelanneesta konkarista.

LUE BOBROVSKIN KÄYTÖKSESTÄ LISÄÄ:
Jarmo Kekäläinen hyllytti NHL-supertähden – jatko vaakalaudalla: ”Olisin shokissa, jos hän jatkaisi joukkueessa”

Columbus Blue Jacketsin tähtimaalivahdin hyllytykselle saatiin vihdoin selitys!

Jarmo Kekäläinen tulisilla hiilillä: NHL-supertähti antoi listan seuroista joihin haluaa siirtyä!