Vau, Erik Karlsson! Ruotsalaistähti harvinaisen kovissa liekeissä – toinen tähti pystyi tähän useita vuosia sitten

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksiin täksi kaudeksi siirtynyt ja sesongin vaisusti aloittanut Erik Karlsson on päässyt hiljalleen paremmin ja paremmin arkeen käsiksi uusissa maisemissa. Kun nyt jo yhdeksän ottelun pisteputkessa viilettävä ruotsalainen saalisti toissayönä Edmonton Oilersia vastaan massiiviset tehot 1+3=4, teki hän lähivuosien mittapuulla San Jose -historiaa.

Sharksin tuoreesta kasvosta tuli vasta kuudes puolustaja, joka on pystynyt latomaan yhdessä runkosarjan ottelussa neljä pinnaa. Tuo temppu ei ole mikään jokapäiväinen uroteko, sillä edellisen kerran siihen on pystynyt joukkueen toinen tähtipakki Brent Burns marraskuussa 2013. Kanukki iski silloin St. Louis Bluesia vastaan tehot 3+1=4.

Viime yönä Karlsson ja moni muu huilasivat peleistä, kun NHL:n ohjelmassa oli vain yksi koitos. Vegas Golden Knights löylytti siinä Arizona Coyotesin numeroin 5-1. Sharks on seuraavan kerran tulessa uudenvuodenyönä Calgary Flamesia vastaan.