Nyt tuli kova kakku! Ruman taklauksen antaneelle järkäleelle liigakauden pisin pelikielto

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti nettisivuillaan, että sarjan kurinpitodelegaatio on määrännyt Sportin Colby Robakille peräti kuuden ottelun mittaisen pelikiellon tapaninpäivän Lukko-ottelussa tapahtuneesta päähän kohdistuneesta taklauksesta. Pelikielto on toistaiseksi kauden pisin.

Peräti 195-senttinen ja satakiloinen järkäle taklasi raumalaisten Antti Saarelaa tavalla, joka kieltämättä näytti alkuun ehkä vähemmän harmittomammalta kuin joku muu vuosien saatossa todistettu taklaus. Kun 17-vuotias pelaaja ei noussut jäästä, muuttui tilanne kertaheitolla huolestuttavan oloiseksi.

Jos et näe yllä olevaa videonpätkää, voit katsoa töötin myös napsauttamalla tätä.

Liigassa pelataan perjantaina vuoden toiseksi viimeinen kierros. Ohjelmassa on seitsemän ottelua: HIFK-JYP, HPK-Sport, Jukurit-Ilves, SaiPa-Pelicans, TPS-KooKoo sekä herkkupala Tappara-Kärpät ja Satakunnan derby Ässät-Lukko.

LUE LISÄÄ:
Todella pelottavan näköinen tilanne – suomalaisnuori selvisi karusta taklauksesta sittenkin säikähdyksellä