Vaikka Lukko liitää Liigassa jo kahdeksan ottelun voittoputkessa ja tapaninpäivänä kaatui Sport Vaasassa lukemin 3-2, riitti joukkueen leirissä myös aihetta huoleen. Raumalaislupaus Antti Saarela, 17, jäi lopulta täysin ansaitusti suihkukomennuksen saaneen Sport-pakki Colby Robakin vaarallisen näköisen töötin alle ottelun toisessa erässä.

Tilanteesta voit katsoa videon esimerkiksi tämän linkin takaa.

Suhteellisen harmittoman näköinen tilanne sai nopeasti ikävän maun, kun Saarela ei noussutkaan jään tasalta ylös. Pelaaja vietiin lopulta paareilla pois paikalta. Lukolla oli myöhään tapaninpäivän iltana onneksi iloisia uutisia viestittävänä Twitter-tilillään.

– Antti Saarela kävi tutkimuksissa ja mies matkustaa muun joukkueen kanssa kotiin, peukaloa näyttävällä kädellä vahvistettu päivitys viestitti.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Antti Saarela kävi tutkimuksissa ja mies matkustaa muun joukkueen kanssa kotiin 👍

#Lukko #liiga #JokaPäivä

Lukko on noussut viime aikojen maagisen voittomarssinsa ansiosta Liigassa jo jaetulle kolmossijalle. Raumalaisten tavoin myös Pelicans ja Tappara ovat haalineet 55 pinnaa.