Nyt on tulikuumaa tavaraa: Aleksander Barkov kovemmassa vireessä kuin kertaakaan aiemmin koko kaudella

© Kuva: Getty Images

Florida Panthersin ykkössentteri Aleksander Barkov on äitynyt lähiaikoina todella kovaan iskuun NHL-jäillä. Joukkueensa kärkihyökkääjä nakutti yöllä Buffalo Sabresin reppuun komeat pisteet 1+1=2. Suomalaisen viime aikojen liekehdinnän arvoa ei laske sekään fakta, että Barkov jäi 5-2-voittoon päättyneen ottelun tehotilastossa yllättäen asteen pakkaselle.

Kun keskushyökkääjä iski Sabres-mittelöä edeltäneessä Toronto Maple Leafs -pelissä hatullisen, on hänen osalta kahden viimeisimmän kamppailun saldo nyt komea 4+1=5.

Barkov on näissä taisteluissa ollut pisteiden valossa kovemmassa iskussa kuin kertaakaan aiemmin koko kaudella. Hän ei nimittäin ole aiemmin pystynyt kahdessa peräkkäisessä pelissä latomaan noin komeita pinnoja.

Suomalaisen yhteispisteetkin näyttävät hienoja lukemia: Sentteri on takonut 32 ottelussa tehot 15+18=33. Epäkohta sen sijaan on tehotilaston ruma numero -9.

Buffalon ja Floridan välisessä pelissä pisteille sinivalkoisista ylsivät myös Barkovin joukkuekaveri Henrik Borgström NHL-uransa ensimmäisen syöttöpinnan turvin sekä Sabresille maalin kiskaissut Rasmus Ristolainen.

Koitoksen maalikoosteen voit katsoa napsauttamalla tätä.