Mitä dominointia! NHL-tähti pistänyt historiankirjoja uusiksi – valtaa kaksi sijaa kovan tilaston kärkipäästä

© Kuva: Getty Images
Liigassa Jukurit - Sport! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

NHL:n pistepörssissä kolmantena keikkuva venäläinen tähtihyökkääjä Nikita Kutsherov on ollut tällä kaudella maagisen kovassa vireessä. Tampa Bay Lightning -pelaaja on painanut jo peräti 50 pinnaa (13+35) vain 35 ottelussa.

Viime kaudella hän oli liki samanlaisessa tahdissa, kun tehot 39+61=100 iskenyt Kutsherov oli nakuttanut 50 pinnaa kasaan 34 pelin jälkeen. Nämä pistetehtailut ovat poikkeuksellisen kovia kautta Bolts-historian.

Nopeammin 50 pisteen rajan on nimittäin rikkonut vain Vincent Lecavalier kaudella 2007-08. Hän tarvitsi tuohon pistemäärään ainoastaan 33 ottelua.

Tampa on Atlantin divisioonan ja samalla koko NHL:n kärki. Se on ainoa joukkue, joka on pystynyt rikkomaan jo 50 pisteen rajan. Lightning on jäänyt tällä kaudella tyystin pisteittä vain seitsemän kertaa.

Liigassa Jukurit - Sport! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!