Mestiksessä tamperelaisen KOOVEEn paidassa perjantaina viilettänyt ja nuorten maajoukkueeseenkin murtautunut Topias Haapanen teki joukkueensa Ketterä-ottelussa nöyryyttävän maalin.

– Mikä yksilösuoritus! Yksin koko Ketterä-nippu pakettiin ja lähes puolen minuutin kieputtelun jälkeen kiekko maaliin upealla rannarilla! Mestiksen Twitter-tilillä hehkutettiin.

Mestis

@Mestis
TOPIAS HAAPANEN TEKI MITÄ? 👀

Mikä yksilösuoritus! Yksin koko Ketterä-nippu pakettiin ja lähes puolen minuutin kieputtelun jälkeen kiekko maaliin upealla rannarilla! #Mestis

Yksi kehuva adjektiivi ei riitä kuvailemaan maalia, sillä niin käsittämätön tällä kaudella myös Liigassa ja A-nuorten SM-liigassa Ilveksen värejä kantaneen Haapasen rysä oli.

Hyökkääjä huipensi soolonsa siinä mielessä uskomattomalla tavalla, että hän pääsi jollain ihmeen keinolla murtautumaan parhaalle maalintekosektorille b-pisteiden väliin kaikista mahdollisista esteistä huolimatta.

Jos joskus esimerkiksi selostajat tai kommentaattorit käyttävät komeista suorituksista leikkisästi sanaa ”laiton”, niin Haapasen maalin kohdalla se on käypä adjektiivi.

Maali jäi sarjajumbolle lopulta laihaksi lohduksi Ketterän voittaessa numeroin 7-4. KOOVEElla alkaa olla tukalat paikat jopa jo pudotuspelejä mietittäessä, sillä kahdeksanteen sijaan on nyt matkaa jo 17 pinnaa. Joukkue itse on kerännyt tällä kaudella yhteensä vain pisteen enemmän, eli 18 pistettä.