Winnipeg Jetsin Blake Wheeler oli viime yönä jälleen iskussa, kun hänen edustamansa joukkue tyrmäsi sunnuntain ja maanantain välisenä yönä pelatussa kamppailussa Philadelphia Flyersin numeroin 7-1. Tällä kaudella tehot 5+32=37 latonut kippari iski ottelussa yhden alivoimamaalin.

Tuo osuma oli samalla historiallinen Winnipeg Jetsin ja sen edeltäjän, eli Atlanta Thrashersin seurahistoriassa. Tällä kaudella tehokkaasti pelannut ja sarjan pistepörssissä kahdeksatta paikkaa miehittävä jenkki nousi nimittäin kärkeen alivoimien pistepörssissä 15 pinnallaan.

Ykkössijalta pudonneet ja nyt kakkospaikkaa 14 pisteellä jakavat pelaajat ovat etenkin suomalaisille ehkä Wheeleriä vielä tunnetumpia hahmoja. Tuohon määrään ovat nimittäin yltäneet Marian Hossa ja todellinen liigalegenda Eric Perrin.

Parin TPS-kauden jälkeen JYPiin palannut konkari 43-vuotias konkari pelasi Thrashersissa kausina 2007-09.

Yön ottelussa voittojen tielle palannut Jets keikkuu läntisessä konferenssissa neljäntenä. Jetsin Patrik Laine saalisti ottelussa kaksi syöttöpinnaa.