Liigajoukkueen karu tuska viimein helpottamassa – AHL-pakki siirtyy Suomeen

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa yhdeksättä sijaa hallussaan pitävä Kouvolan KooKoo tiedotti kotisivuillaan, että se on hankkinut alakertaansa Logan Pyettin, 30, loppukauden kattavalla sopimuksella.

Kanadalainen on pelannut urallaan AHL:ssä yhteensä 372 ottelua tehoin 30+103=133 ja KHL:ssä yhteensä 103 ottelua pistein 11+20=31.

– Haluan ajatella, että tässä vaiheessa uraa olen kokonaisvaltainen pelaaja. Pyrin auttamaan joukkuetta monipuolisesti sekä puolustus- että hyökkäyspäässä, Pyett mietti.

AHL-joukkue Hershey Bearsissa alkukauden 10 ottelussa tehot 0+1=1 iskenyt pakki purki sopimuksensa joukkueen kanssa. Alle 20-vuotiaiden vuoden 2008 maailmanmestari on pelannut myös mm. Japanissa.

– Asiat eivät menneet alkukaudella aivan kuten olisin halunnut, joten nyt olen täällä. Ja olen innoissani! Tämä on uusi alku minulle. Olo tuntuu hyvältä ja olen valmis pelaamaan.

Liigasyksyn yksi positiivisimmista yllättäjistä kärsii pahoista loukkaantumisista. Voit lukea aiheesta lisää oheisen linkin takaa.

Liigajoukkue sai helpotusta karuihin ongelmiin – asiaa kommentoitiin mystisesti: ”Tilanne on huolestuttava”

– Alakertamme on poissaolojen takia kovilla. Logan on jo kiinni pelirytmissä ja pystyy auttamaan meitä heti, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen painotti.

– Logan on kokenut paljon sekä kaukalossa että sen ulkopuolella. Hän arvostaa mahdollisuutta palata huippukiekkoon ja haluaa käyttää sen hyväkseen.

KooKoon osalta kausi jatkuu viikolla pitkällä vieraskiertueella. Keskiviikkona karavaani pysähtyy Kärppien vieraaksi Ouluun ja perjantaina Lukon vieraaksi Raumalle.