Liigajoukkue sai helpotusta karuihin ongelmiin – asiaa kommentoitiin mystisesti: ”Tilanne on huolestuttava”

© Kuva: Juha Tamminen

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!

Liigassa todella pirteän syksyn pelannut Kouvolan KooKoo tiedotti perjantaina kotisivuillaan, että HIFK:n puolustaja Elias Ulander liittyy joukkueen mukaan joulutaukoon kattavalla sopimuksella.

– Joukkueessa on tällä hetkellä paljon loukkaantumisia ja muita poissaoloja. Ulanderin laina on meille iso apu, KooKoon urheilujohtaja Jarno Kultanen valotti.

Sarjassa yhdeksäntenä oleva KooKoo on kärsinyt todella pahoista pakkiongelmista. Sairastuvalla ovat MM-jäilläkin pelannut Emil Kristensen sekä Ed Wittchow ja Martin Berger. Ville Järvinen puolestaan lähestyy täyttä kuntoa hakien pelituntumaa A-nuorista ja lisäksi maajoukkueen vakiokävijä Alexander Bonsaksen on ensi viikon Norjan maajoukkueen mukana.

– Loukkaantuneista saamme apua aikaisintaan vuodenvaihteessa. Emilin tilanne on huolestuttava, koska hän ei ole vielä pystynyt aloittamaan harjoittelua syyskuun loukkaantumisen jälkeen.

KooKoon lasaretti on ollut tupaten täynnä. Tapparan sopimuspelaaja Juho Rautanen on pelannut oranssimustissa lainapestillä kuusi ottelua.

– Hänen tilannetta tarkkailemme Tapparan kanssa päivä kerrallaan.

– Olemme jo pidemmän aikaa kartoittaneet puolustajamarkkinoita. Toivottavasti meillä on ensi viikolla jotain kerrottavaa, Kultanen lopetti mystisesti.

On vain päättelykysymys, mitä Kultanen viimeisellä kommentillaan tarkoitti – ovatko sairastuneet palaamassa vai onko joukkue kenties hankkimassa uusia pelaajia?

Tällä hetkellä vapailla markkinoilla ovat esimerkiksi Liigassa aiemmin pelanneista muun muassa Juuso Walli, Jarno Paven sekä Matias Pulli ja Imatralla koko uransa vaikuttanut Mikko Kettunen.

Nappaa riskitön veto ja tienaa Mestiksen finaalista jopa 485 euroa!