Ällistyttävän viikon pelannut nuori tähti sivuun – liigajoukkue hankki konkarin: ”Erinomaisen hyvä ratkaisu”

Kiusaavatko Sputnikit HIFKiä? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Liigassa tiukasti pudotuspelipaikoista vääntävä ja 11:ttä sijaa miehittävä Rauman Lukko tiedotti nettisivuillaan tiistaina, että maalivahti Pekka Tuokkola siirtyy joukkueeseen Nuorten MM-kisojen ajaksi.

Tuokkola muodostaa Lukon maalivahtikaksikon yhdessä Oskari Setäsen kanssa vajaan kuukauden ajan. Viime viikolla ”vaatimattomasti” uransa ensimmäisen nollapelin pelannut ja samoin uransa avausmaalin kiskaissut veskari Lassi Lehtinen on alle 20-vuotiaiden maajoukkueen mukana.

Alkukaudella syvälle vajonneessa JYPissä pelannut 35-vuotias torjuja siirtyy Raumalle kuukauden ajaksi. Tuokkolan sopimus raumalaisseuran kanssa kattaa ajan 14.12.2018 – 12.1.2019.

– Löysimme tähän kohtaan erinomaisen hyvän ratkaisun. Saamme joukkueeseemme kokeneen suomalaisen maalivahdin, joka on pelannut ja harjoitellut alkukauden aktiivisesti joukkuearjessa. On iso etu, että hän on sitä kautta valmis ja pystyy hyppäämään tolppien väliin, jos tarve vaatii, Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoi.

Mainitulla aikavälillä hauska sattuma on se, että Lukko kohtaa Tuokkolan entisen seuran JYPin tammikuun alussa. Maalivahti luuti JYPissä vastaavanlaisella sopimuksella, ja se umpeutui viime lauantaina.

– Haluamme mahdollistaa tammikuussa Lassille aikaa toipua aikaerosta ja kisoista. Se, että Tuokkolan sopimus jatkuu tammikuun toisen viikon lopulle, tarjoaa Lassille varmasti pehmeämmän laskun, Sahlstedt valaisi.

Tuokkola on voittanut urallaan Suomen mestaruuden ja monikansallisen EBEL-liigan mestaruuden.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Kiusaavatko Sputnikit HIFKiä? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!