No nyt! NHL:n supertähti saalisti merkittävän tehopinnan – pyyhkäissee pian kaikkien legendojen ohi

© Kuva: Getty Images

Kun Tampa Bay Lightningin Nikita Kutsherov, 25, saalisti viime yönä kaksi syöttöpinnaa, joista toinen syntyi ylivoimalla, nousi Tampan tähtihyökkääjä jo kuudenneksi joukkueen sisäisessä ylivoimapistepörssissä.

Vaclav Prospalin kanssa kyseistä sijaa jakava joukkueen oma kakkoskierroksen varaus on saalistanut jo 124 pistettä.

NHL:ssä kaudella 2013-14 debytoinut hyökkääjä on nousemassa kovaan seuraan. Mainitun kaksikon lisäksi kärkipäässä ovat järjestyksessä Kutsherovin lähimmästä päänahasta kärkeen Dan Boyle (126), Brad Richards (213), Steven Stamkos (245), Vincent Lecavalier (297) ja Martin St. Louis (300).

Kutsherov voi hyvinkin nousta yksin tilastokärkeen, sillä vasta 25-vuotiaan hyökkääjän sopimus pitää hänet joukkueessa kauteen 2026-27 saakka. Mainituista pelaajista ainoastaan Tampa-kippari Stamkos, 28, pelaa edelleen.

Tampa kaatoi yön ottelussa New Jersey Devilsin 5-2. Joukkue latoi avauserässä peräti neljä maalia.