KärpätMountfield HK
Tiistaina 9.10 klo 19.00
Champions Hockey League

Tiistaina ohjelmassa on jälleen CHL-kiekkoa ja useat Liigan joukkueet ovat tulessa illan peleissä. Kärpät kohtaa tsekkiläisen Mountfieldin kotikentällään.

Kärpät suursuosikkina otteluun

Kärpät pääsee illan CHL-otteluun loistavassa vireessä, takana on kuusi peräkkäistä voittoa ja Liigan kärkipaikka. Nahkea alkukausi on enää pelkkä muisto, kärppälauma pelaa jälleen taitojensa mukaista kiekkoa. Illan CHL-matsia lähdetään varmasti voittamaan kotiyleisön edessä.

Kärpät johtaa F-lohkoa kolmella voitollaan ja yhdellä tappiolla. Maaliero lohkovaiheessa on +11, joten peli on kulkenut eurooppalaisia vastustajia vastaan. Nicklas Lasu on ollut joukkueen tehokkain CHL-pelaaja neljällä osumallaan, konkari Mika Pyörälä on viimeistellyt kolme osumaa. Joukkueella on Liigan paras maaliero ja vähiten päästettyjä maaleja, joten kokonaisuus on kunnossa.

Tsekkiläinen Mountfield on lohkossaan kolmantena, sillä on vain yksi voitto neljästä ensimmäisestä pelistä. Joukkueen maaliero on -3 ja se on jäänyt selvästi jälkeen lohkon kahdesta parhaasta joukkueesta, Kärpistä sekä Ice Tigersistä.

Tsekin kiekkomahti on vuosi vuodelta murentunut eikä maan kotimaista sarjaa voi pitää enää kovin korkeatasoisena muuta Eurooppaa ajatellen. Nuoria pelaajia lähtee yhä aikaisemmin pelaamaan Amerikan junnusarjoihin ja Tsekin liigan taso on huonontunut tämän seurauksena radikaalisti.

Kärpät pääsee kotiyleisönsä eteen hakemaan jälleen uutta voittoa. Hyvävireinen ja vahvasti luisteleva joukkue myllyttää illan vastustajan pyörryksiin nopeudellaan. Ensimmäinen ottelu elokuussa päättyi Kärppien 3-2-vierasvoittoon, mutta joukkue on parantanut tuosta selvästi tähän hetkeen tultaessa. Selvä kotivoitto Kärpille.

Tuplaa voittosi näin:

1. Siirry Mr.Greenin sivuille TÄSTÄ.
2. Avaa ilmainen pelitili
3. Tee talletus ja laita vetoa sisään peliin
4. Jos vetosi osuu, saat voitot kaksinkertaisena ilman kierrätysvaatimusta

Saat tuplasti voittoa ensimmäisellä vedollasi: Kärpät -2 – kerroin 3.16 (normaalisti 2.08)

Jos Kärpät voittaa yli kahdella maalilla, voitat 20€ vedolla 63,20€ voiton.