Suomalaistalentille kehut supertähdeltä – vakuuttaa olevan valmis NHL:ään: ”Hänen kanssa oli helppo pelata”

© Kuva: Getty Images
Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Dallas Starsin suomalaishyökkääjä Roope Hintz löi näytöt pöytään sen puolesta, että kausi alkaisi NHL:ssä. Nuori suomalaissentteri sai upean näyttöpaikan, kun hänet iskettiin ykkösketjun keskelle. Laidoilla viilettivät Jamie Benn sekä Aleksandr Radulov.

Tuloksena Hintz napautti ottelun avausmaalin. Lisäksi hän antoi yhden maalisyötön.

– Hän (Hintz) oli hyvä. Hänellä on iso kroppa ja hän osaa pelata nopeasti. Hänen kanssa oli itse asiassa helppo pelata – hän istui ketjuun hyvin. Mielestäni hän on valmis NHL:ään, Benn kuvaili ottelun jälkeen.

Myös Esa Lindell naputti tehot 1+1. Miro Heiskanen jäi ilman tehopisteitä.

Änärissä Anaheim - Buffalo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!