SK: Liigasta tuttu räyhähenki palasi Suomeen – yli 500 jäähyminuutin puolustaja saatetaan nähdä jälleen pääsarjassa

© Kuva: Ilari Isotalo

TUTOn keväällä riveihinsä hankkima amerikkalaispuolustaja Matt Nickerson on saapunut maanantaina Suomeen, kertoo Satakunnan Kansa. Hän saattaa olla pelikelpoinen jo tällä viikolla, kun TUTO aloittaa urakkansa Suomen Cupissa. Vastustajina toimivat porilainen Karhu HT sekä toinen Mestis-seura LeKi.

Nickerson on tuttu nimi suomalaiselle kiekkokansalle. Hän pelasi Liigassa Ässien ja Ilveksen paidassa yhteensä 114 ottelua ja keräsi käsittämättömät 537 jäähyminuuttia.

TUTOn ja Ässien välillä on yhteistyösopimus, joka mahdollistaa Nickersonin pelaamisen patapaidassa tulevalla kaudella. Ässät aikoo peluuttaa puolustajaa, mikäli hän on riittävän hyvässä fyysisessä kunnossa.

Viisi viime kautta Nickerson pelasi Iso-Britannian liigaa Belfast Giantsin ja Milton Keynes Lightningin riveissä.