Sensaatiopuolustaja jatkaa unelman tavoittelua – NHL-seura karsi miehistöään

© Kuva: Ilari Isotalo

Pittsburgh Penguinsin kokoonpanoon tehtiin maanantaina muutoksia. Harjoitusleirillä mukana olevien pelaajien määrä pieneni, eikä jäljellä ole enää kuin 15 hyökkääjää, yhdeksän puolustajaa sekä kolme maalivahtia.

Suomalaisittain iso mielenkiinto kohdistuu puolustajaosastolle. Täksi kaudeksi vuoden sopimuksen tehnyt Juuso Riikola jatkaa edelleen kamppailua paikasta Penguins-puolustuksessa

Viime kaudella Liigassa KalPaa sekä Leijonia MM-kisoissa edustanut puolustaja joutunee kuitenkin leirin päätteeksi AHL:ään. Brian Dumoulin, Kris LetangJustin SchultzOlli MäättäJack Johnson ja Jamie Oleksiak ovat lähes vuorenvarmasti kauden avaava pakkikuusikko.

Riikolan esitykset ovat kuitenkin olleet niin hyviä, että mikäli loukkaantumisia tulee, hänet kutsutaan ensimmäisten joukossa paikkaamaan syntynyttä lovea.