Detroit Red Wingsin Harri Säteri esittivät vahvoja otteita yön harjoitusottelukierroksella. Säteri torjui maanantain vastaisena yönä 3-2-voiton Pittsburgh Penguinsista.

Täksi kaudeksi Detroitiin siirtynyt Säteri ehti kiekon eteen 29 kertaa.

– Peli tuntui hyvältä. Kyseessä oli harjoitusottelukauden ensimmäinen kokonainen otteluni, mutta paljon töitä on vielä tehtävänä ennen kauden alkamista. Kaikkea perushommaa pitää parantaa edelleen. Esimerkiksi maalin kulmat pitää ottaa tarkemmin, Säteri kertoi Red Wingsin Twitter-tilillä jaetulla videolla.

Viime kaudella lähinnä Florida Panthersin farmiseura Springfield Thunderbirdsin riveissä pelannut toijalainen yrittää kammeta itseään Red Wingsin pelaavaan kokoonpanoon. Edessä on kuitenkin kaksi kovapalkkaista estettä: Jimmy Howard sekä Jonathan Bernier.